Kiss Gergő


Már kisgyermekként nagyon érdekeltek a sportok. Akkoriban az úszásban mutattam meg rátermettségemet, később az extrém sportok irányába sodort az élet. Az adrenalin többféle sport kipróbálására vett rá: kerékpár, búvárkodás, bázisugrás, wakeboard, snowboard. Majd megismerkedtem a testépítéssel, és a többi sport szép lassan a háttérbe szorult. Közben edzői és bírói képzettséget is szereztem az IFBB szövetség oktatási rendszerében, illetve sportolóként is megmérettettem magam több versenyen. Az elmúlt pár évben megint vágytam valami újra, és elkezdtem más mozgásformákat, technikákat beiktatni az edzésmódszerembe. Az évek során átfogó képet kaptam a különböző sportágak más és más igényeinek szükségleteiről.

A kezdetektől fogva foglalkozom emberekkel, rengeteg problémával kerestek meg, melyekre eredményesen tudtam megoldást találni. A mai napig segítem az embereket egy egészségesebb és teljesebb élet megélésében, rávilágítva a mai világ helytelen táplálkozási szokásainak veszélyére, illetve a mozgás mint öröm és kikapcsolódás átérzésére.

Mottóim:

 “Kifogásból sok van , életből csak 1, szóval TEGYÉL ÉRTE!!” 

“Do For It”

 

Végzettség
IFBB testépítő és fitness edző, IFBB verseny bíróBlog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!