Két Scitec versenyző is a Mr. Olympia legjobbjai között

Las Vegasban szeptember 14-16. között 52. alkalommal rendezték meg a világ legrangosabb testépítő és fitness versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol többek között a Mr. Olympia címért szálltak harcba a világ legjobb body bulder versenyzői. A Team Scitec csapatából Brandon Curry 8., míg Cedric McMillan 10. helyen végzett a verseny történetének egyik legerősebb mezőnyében.

A 2017-es Olympia Weekend-en egyedülálló módon öt profi versenyző indult a Scitec  színeiben, a “Marvelous 5”-ként is emlegetett álomcsapatából hárman (Cedric McMillan, Brandon Curry és Maxx Charles) a Mr. Olympia, ketten pedig (Margret Gnarr és Jessica Renee) a Bikini Olympia címért. Mivel a résztvevők kizárólag más rangos testépítő versenyek dobogósai közül kerülhetnek ki, 1965 óta minden évben a Mr. Olympia az az esemény, ahol eldől, ki a testépítők legjobbja - és ki az, aki olyan legendák sorába állhat be, mint Lee Haney vagy Arnold Schwarzenegger. Ezért az Olympia Weekend-en versenyzőként részt venni már önmagában is hatalmas eredmény, amelyet sokéves kemény munka és rengeteg lemondás előz meg.

A Mr. Olympián 8. helyezést elért a “Tehetség”-ként (The Prodigy) is emlegetett Brandon Curry 2007-ben lett profi versenyző, azóta a legemlékezetesebb győzelmei között szerepel a 2013-as Arnold Classic Brasil, a 2015-ös Toronto Pro, illetve az idei New Zealand Pro és Arnold Classic Australia. Brandon a középiskolában birkózott, atletizált és focizott,a tennessee-i állami egyetemen pedig edzéselméletből szerzett diplomát. Brandon 2016 decembere óta Kuvaitban készül, ahol egy egészen új szintre emelte a fizikumát, amellyel sikerült a legjobb 10 között végeznie a Mr. Olympai színpadán.

A Scitec “Marvelous 5”-ként is emlegetett álomcsapatának másik legeredményesebb sportolója az Olympia Weekend-en nem más lett, mint az “Egyetlen” (The One) becenévre hallgató Cedric McMillan, aki az idei Arnold Classic – a második legrangosabb verseny – első helyezettje volt, amely egyet jelentett a Mr. Olympia kvalifikációval. Klasszikus arányaival a testépítő sportág aranykorát idézi, sokan úgy emlegtik mint a nyolcszoros Mr. Olympia, Lee Haney “második eljövetelét”. Az Olympia történetének egyik legerősebb mezőnyében idén a 10. helyet sikerült megszereznie.



Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!