Játékszabályzat – Scitec kulacs

 

A Játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által az eletmodvaltok.com weboldalon Életmódváltók ajándék kulacs az első 500 új regisztrálónak elnevezésű ajándéksorsolására (a továbbiakban: Játék) az alábbi feltételekkel.

 

A Játék szervezője és az ajándéksorsolás lebonyolítója a Central Digitális Média Kft. (továbbiakban: CDM).

 

A Játékban résztvevő jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

 

  1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelelnek, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos).

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
  • egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek (pl. a nyeremény felajánlója, stb.) tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását, illetve a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Játék időtartama alatt, vagy a sorsolást megelőzően visszavonja. A kizárás tényéről a CDM nem értesíti a Játékost.

 

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

 

  1. A Játék leírása

Regisztráció az eletmodvaltok.com weboldalon.

 

  1. A Játék időtartama

A Játék 2017. november 16-tól a készlet erejéig tart.

A Játékban részt venni, arra jelentkezni a Játék lebonyolítás kezdő napjának 0.00 órájától, a készlet elfogyásáig lehetséges. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után végrehajtott regisztrációk nem vesznek részt a játékban. A Játék időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező pályázatok a sorsoláson nem vesznek részt.

  1. Jelentkezés a játékra, részvételi feltételek

A Játékosok közül a nyereménysorsoláson kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játék részvételi feltételei:

  • regisztráció az eletmodvaltok.com weboldalon 2017. november 16-tól kezdődően
  • az emailben elküldött kupon beváltási helyének kiválasztása az emailben megadott linken keresztül,
  • a kupon számának megadása a Scitec Nutrition boltjában a kulacs átvételekor
  • az itt meghatározottak szerint a Játékos személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás megadása, valamint a jelen Szabályzatban foglaltak szerint és időpontig ezen adatkezelési hozzájárulás folyamatos megléte,
  • a www.eletmodvaltok.com weboldal Felhasználási feltételeiben foglalt módon (valós és hiánytalan adatokkal) történő regisztráció,

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a CDM-nek nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt a játékban.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, azonban egyes nyereménysorsolásokon való részvételhez szükséges feltételek teljesítésére csak abban az esetben van mód, ha kellő időben csatlakozik a Játékos a Játékhoz.

 

  1. Nyeremény

A Játék nyereménye: Scitec Nutrition kulacs - 500 darab

Nyertes a sorsolás eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Játékos.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség teljesítése során a CDM és a Játékos kötelesek együttműködni.

A CDM vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó megfizetését is vállalja. A CDM nem vállalja a nyeremény átvételével (pl.: útiköltség), felhasználásával vagy egyébként, a nyereménnyel kapcsolatosan felmerülő egyéb költségek megfizetését.

A CDM az itt felsorolt nyereményeken túl további nyereményeket a Játékban nem sorsol ki.

 

 

 

  1. Nyertesek értesítése

 

A nyerteseket a Játékra történő jelentkezéskor megadott email címen a regisztrációt visszaigazoló emailben haladéktalanul értesítjük.

 

  1. A nyeremények átvétele

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele, illetve igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a CDM-t semmilyen felelősség nem terheli.

A nyereménytárgyak kizárólag személyesen vehetőek át 2017.december 15-ig a Scitec Nutrition oldalán kiválasztott boltban. A nyeremények átvételéhez elengedhetetlenül szükséges a Játékos részére megküldött kupon adatainak hiánytalan és pontos megadása.

Amennyiben a nyertes a regisztrációt követő 28 napon belül, az előre egyeztetett időpontban a nyereményt nem veszi át, úgy a nyereményre szóló jogosultságát véglegesen elveszíti.

A nyereményt a nyertes Játékos helyett közokiratba vagy magánokiratba foglalt meghatalmazással meghatalmazottja is átveheti oly módon, hogy a meghatalmazás tényéről a CDM-t előzetesen értesíti, és a meghatalmazás eredeti példányát a CDM részére átadja. Amennyiben a nyertes nem természetes személy, a nyereményt kizárólag a jogi entitás nevében aláírásra jogosult személy veheti át.

 

 

  1. Adatkezelés

 

A Játékosok személyes adatainak kezelésére a Szabályzat részét képező Adatkezelési tájékoztató (link: http://centralmediacsoport.hu/Company/Central-Digitalis-Media-Adatkezelesi-tajekoztato), valamint jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

 

A személyes adatok felvétele a Játékosok önkéntes hozzájárulásán, a nyertes Játékos(ok) személyes adatainak kezelése az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

 

A Játékosok a Játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik a CDM nyereményjáték adatbázisába kerüljenek (adatkezelési nyilvántartási azonosító: igénylés alatt), és azokat a CDM az Adatkezelési Tájékoztató III.1. i) pontjában meghatározott célból kezelje az alábbiak szerint:

  • a Játékra való jelentkezés során megadott adataikat (név, e-mail cím, település, születési év) – a nyertesekre vonatkozó, alább felsorolt eltéréseket figyelembe véve - legfeljebb a játékban való részt vételt követő 6 hónapig kezelje;
  • a nyertes Játékos(ok) név és lakcím adatait tartalmazó ténytanúsítási (sorsolási) jegyzőkönyvet, közjegyzői okiratot a székhelyén a számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a 2000. évi C. törvény 169.§-a alapján 8 évig, illetve az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben meghatározott elévülési ideig megőrizze;
  • a nyertes Játékos(ok) adatait (név, számlázási és kézbesítési cím, nem, telefonszám, email cím) a Central Médiacsoport Zrt. (adatkezelési nyilvántartási azonosító: 633-0001) az Adatkezelési Tájékoztató1. i) pontjában meghatározott célból kezelje az előfizetői adatbázis kezelésére vonatkozó adatkezelési tájékoztatóval összhangban és ennek keretében az előfizetés megszűnése esetén új előfizetési ajánlattal megkeresse a Játékos(oka)t;
  • a nyeremény átvétele, illetve igénybevétele érdekében nyereményt biztosító vállalkozás (Scitec Kft, 2120 Dunakeszi, Csörsz árok köz 2., Magyarország) részére továbbítsa;
  • a Játék lebonyolítása során (Scitec Kft, 2120 Dunakeszi, Csörsz árok köz 2., Magyarország) lebonyolítót adatfeldolgozóként igénybe vegye;

 

A CDM adatkezelési gyakorlatáról, a Játékosokat megillető adatkezelési igényekről (Igényérvényesítési cím: info@eletmodvaltok.com) és egyéb a jelen Nyereményjáték szabályzatban nem szabályozott adatkezelési feltételekről a CDM Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

 

 

  1. Felelősség

 

A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a CDM nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a CDM-nek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.
A CDM a nyeremények minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes Játékos a nyeremény hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit nyereményekhez kapcsolódó jótállás és szavatosság keretében érvényesítheti.

A CDM kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a CDM-vel vagy bármely harmadik személlyel szembeni bármely jogorvoslati út igénybevételének lehetőségéről.

CDM nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A CDM nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

  1. Egyéb

 

A Szabályzat a Játék időtartama alatt, és a játékot követő 365 napig elérhető  a www.eletmodvaltok.com weboldalon.

Amennyiben a játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről az info@eletmodvaltok.com e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Játék elnevezését.

 

Kelt: Budapest, 2017. november 15.

 



Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!