Tae-bo(y): a fitnesz és a küzdősport ötvözete

A kick-box és a fitnesz pozitívumait ötvöző Tae-bo(y) mindenkinek ajánlott, aki kedveli a nagyobb intenzitású kardió gyakorlatokat.

A Tae-bo(y) egy kick-box elemekre épülő fitnesz, amelynek alapjait a többszörös kick-box világbajnok, Billy Blanks alkotott meg a 2000-es évek elején. A fitneszhez hasonlóan ugyanúgy zenére végzi a csoport az edzést, "küzdőpár" azonban nincs, mindenki egymaga végzi a nagy intenzitású kardio-gyakorlatokat. Dudás Lili, az Életmódváltók program egyik mentora szerint az edzésforma bárkinek ajánlható, akár nagy túlsúllyal is végezhető, mivel nincsenek benne ugráló elemek. Magas vérnyomás, illetve szívproblémák mellett csökkentett intenzitással javasolt a gyakorlatokat végezni, és javasolt több pihenő-, illetve ivószünetet is beiktatni.

Az alábbi videóban Dudás Lili, az életmódváltók program mentora bővebben is beszél a Tae-bo(y) fitneszről, illetve bemutatja a legfontosabb alapmozdulatokat!



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!