Desszert – bűntudat nélkül!

Az ünnepek felé közeledve egyre nagyobb a kísértés a boltok édességgel megrakott polcainál. Nem kell azonban a diétázóknak se lemondaniuk a finom falatokról: a Scitec cukormentes, ám magas fehérjetartalmú finomságait bűntudat nélkül fogyaszthatjuk.

A karácsonyi időszak általában nem az önmegtartóztatásról szól, ilyenkor még az egészségtudatos életmódot folytatóknak is kijár egy kis finomság. A Scitec legújabb, pillanatok alatt elkészíthető termékeivel a süteményekről azoknak sem kell lemondaniuk, akik szigorú diétát követnek, és számolják a kalóriákat.

Fogyókúra édességgel - miért ne?

A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást követők számára a legnagyobb kihívást az édességről való lemondás jelenti. Ennek a mindannyiunk számára ismert dilemmának a feloldására fejlesztette ki a Scitec a legújabb finomságait: a Scitec Protein Muffint és Scitec Protein Brownie-t. A magas fehérjetartalmú és hozzáadott cukor nélküli süteményporok elkészítése ráadásul szinte alig vesz el időt: csak vízzel kell összekeverni és már lehet is sütni. Narancs-étcsokoládé, fehércsokoládé-eper-kókusz és csokoládé ízekben változatosan építhetjük be az étrendünkbe ezeket a finomságokat.

Az aktív és tudatos életmód híveinek kifejlesztett Scitec Protein Brownie és Protein Muffin nem tartalmaz hozzáadott cukrot, viszont magas fehérje- és rosttartalommal rendelkezik. Ennek köszönhetően bűntudat nélkül fogyaszthatjuk bármelyik napszakban, hiszen kiválóan beilleszthetőek a diétás étrendbe. Bővebben a termékekről az alábbi linkre kattintva olvashat!



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!