Balázs Adrienn


Balázs Adrienn vagyok, fitnesz instruktor. Ahogy ez lenni szokott, gyerekkoromban minden sportot kipróbáltam és mindet imádtam is. Ha meg kellene fogalmaznom egy célt az Életmódváltók programmal, az ez lenne – szeresd meg tiszta szívedből a mozgást.
Engem ti motiváltok! A kitartás, a lelkesedés, a harc, amit magatokkal vívtok, kezdetben az edzéseken, aztán idővel észreveszed, hogy az életben is egyre jobban. Az edzéseim változatosak, folyamatos a kihívás, ezáltal a fejlődés és a biztos alapokról építkezünk.
Könnyű lesz? NEM! Viszont lehet csinálni örömmel, lelkesedéssel, keményen és az edzés végi büszkeséggel. Ehhez Te kellesz és a kitartásod. Én pedig itt leszek és segítelek!
Szóval Te és a kitartásod! Remélem találkozunk! Hajrá 🙂

Végzettség: Fitness Instruktor- IWI, TRX  trainer- R-med AkadémiaBlog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!