Dudás Lili


Sziasztok, Dudás Lili vagyok, 35 éves egyedülálló anyuka. Életmódváltó.
Gyerekkorom óta súlyproblémával küszködtem, de igazán kritikussá szülés után vált a testsúlyom. Több, mint 100 kg voltam, amikor megfogadtam, hogy életmódot váltok. Azóta 40 kg-ot fogytam, egészséges vagyok és kiegyensúlyozott. Rájöttem, hogy korábbi kudarcaim oka a rossz motivációm volt. Ma már nem a külcsíny, hanem egy hosszútávon tartható testi-lelki harmónia fenntartása a célom. Mert a kilók lehet, hogy diétával és edzéssel lemennek, de hogy ne jöjjenek vissza, ahhoz mentális erőnlét és tudatosság is kell.
Jelenleg személyi edzőként igyekszem segíteni a hasonló problémákkal küszködőknek. Az edzéseken túl elsősorban olyan hölgyeknek és uraknak tudok napi tippekkel, tanácsokkal szolgálni, akik már nemcsak maguk, de családjuk egészségéért is felelősek.

Végzettség
IFBB personal fitness trainerBlog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!