Dr. Boros Szilvia


Oktató-kutató
Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet
Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE)

Szolnokon születtem, Szegeden végeztem az általános orvosi karon. Az elmúlt húsz évben egyetemi oktatással, ismeretterjesztéssel, fogyókúrás és életmód tanácsadással, valamint sport- és búvárorvoslással foglalkoztam.
Jelenleg főállásban az ELTE oktatója-kutatója vagyok az Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézetben. Az egészségturizmus terén is szerezhettem tapasztalatot, ahol jelenleg tanácsadással, testtömegcsökkentő programok, tisztítókúrák szakmai irányításával foglalkozom.

Hetente 5-7 alkalommal sportolok. Szabadidőm nagy részét négy éves gyermekemmel, férjemmel, kutyámmal, barátaimmal töltöm. A művészetek, új kultúrák, alternatív terápiák megismerése iránti vonzalmam is erős.



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!