Az első ezer regisztrálónak járó ajándék shaker átvételi információi

Ha az első ezer fő között regisztráltál az Életmódváltók programba, akkor ajándék shakert kapsz.
A minőségi műanyagból készült shaker alsó tárolórekeszében praktikusan előkészítheted például az edzésed utáni fehérjeadagod. Tedd akár sporttáskádba vagy hátizsákodba, jól záródó shakeredből egy csepp sem vész el.

Ajándékkuponod a regisztrációdat visszaigazoló levelünkben küldtük el. A levélben találsz egy linket is, amely a Scitec Nutrition oldalára navigál. Ha még nem tetted meg, akkor kérjük, hogy kattints a linkre, és válaszd ki a helyet, ahol át tudod venni a shakert.

Fontos,  hogy a regisztrációdat követő második hét elteltével tudod személyesen átvenni az ajándékod a kiválasztott boltban! Ehhez mindenképpen vidd magaddal a kuponod kódját (kinyomtatva, felírva, vagy telefonodban a levélből bemutatva), mert a Scitec kollégái a boltban kérni fogják tőled.
Az átvételre a regisztrációdat követő 1 hónapon belül van lehetőséged.

 



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!