Fuss velünk!

A futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma, hiszen már gyerekkorunk óta képesek vagyunk rá, hogy kocogjunk, fussunk, rohanjunk. Miért ne űznénk felnőttként, kedvtelésből is?

A futásnak rengeteg jótékony hatása van, többek között erősíti a szívet, a keringési rendszert, fejleszti a tüdőt, javítja az állóképességet, és csak úgy falja a kalóriákat, vagyis segít a fogyásban. És még valami… sosem késő elkezdeni!

Aki életmódot szeretne váltani, és rendszeres „kedvenc” mozgást keres, annak tökéletes választás a futás, legyen férfi vagy nő, idősebb vagy fiatalabb, sportos vagy kissé lusta. Ebben segít ez a futóprogram: 6 hét alatt gyaloglóból könnyen futóvá válhatsz, és teljesítheted a futók egyik első mérföldkövét, az 5 kilométeres távot megállás nélkül, ha pedig már futsz egy ideje, és megy az 5-6 kilométer belegyaloglás nélkül bármilyen, számodra kényelmes tempóban, akkor lépj szintet, és tűzd ki magad elé a 10 kilométeres táv teljesítését! Válaszd ki, hogy melyik távot teljesítenéd szívesen, és készülj fel - menni fog!

Tested adott, ezt neked kell megmozgatnod, az edzéstervet pedig mi biztosítjuk heti bontásban, és mellé hasznos és érdekes cikkeket adunk a futásról, a felszerelésről, a táplálkozásról, mindenről, amire szükséged lehet, hogy lépésről lépésre egyre jobb futóvá válhass.

 



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!