Mi az Életmód Club?

Egy komplex életmódváltó-programot ajánlunk most mindazoknak, akik belépnek az Életmódváltók klubjába, vagy végigcsinálták 6 hetes programunkat, és egy következő lépcsőn folytatnák az életmódváltást. A program szervezője a Cutler Gym & Fitness hálózat és a Scitec Nutrition Magyarország.

Kik csatlakozhatnak?

Az Életmód Clubba tulajdonképpen bárki jelentkezhetett, aki változtatni szeretne eddigi életvitelén, legyen szó túlsúlyos, sovány emberről, vagy olyanról, aki egészségügyi problémái miatt szánná rá magát az életmódváltásra. Ne feledjük, az elhízás nem csak esztétikai probléma, sokaknál orvosi okokból indokolt egy életmódváltás. Egyedül kétségtelenül nehezebb minden, de ha egy csoport tagjai vagyunk, akkor bármikor tudunk segítséget kérni egy másik embertől, megoszthatjuk tapasztalatainkat, segíthetünk egymásnak túllendülni az esetleges mélypontokon.

Hogyan épül fel a program?

Egy 12 hetes életmódváltó programról van szó, mely három ciklusra van lebontva. A tagok minden ciklus első hetében edzőikkel sajátítják el a gyakorlatok helyes kivitelezését, és ismerkednek meg az egyre nehezedő, személyre szabott edzésterveikkel. Utána három hétig önállóan edzenek, kilépnek a saját komfortzónájukból. A diétájuk szintén egyénre szabott, mindenkinél más és más.

A 12 hetes alapprogramnak van egy „expressz” változata is, egy 6 hetes program, amely a strandszezonra készíti fel a résztvevőket, és segít elérni a vágyott alakot.  Mivel kevesebb idő alatt kell látványosabb eredményt elérni. A 6 hetes program is két részből áll, két hétig közösen dolgozhatunk az edzőkkel. A nagyon szigorú étrend, és a magasabb edzésszám is garantált.

Havonta több alkalommal elméleti előadásokon – például főzésről, edzéselméletről, táplálék-kiegészítőkről, és számos olyan hasznos témáról, amely biztos elméleti hátteret ad a tagoknak – is részt lehet venni.

Eddigi eredmények:

Győrben már három, Mosonmagyaróváron két csoport vitte végig sikerrel a programot. 260 résztvevő 2047 kiló zsírtól szabadult meg. A szeptemberi programhoz további 9 edzőterem csatlakozott: a soproni, a tatabányai, a székesfehérvári, a kecskeméti, a pécsi, a kaposvári, a miskolci, a debreceni Cutler, illetve a budapesti Scitec Gold Fitness Club.

A következő program januárban startol!

A program díjaiért, további információkért és a jelentkezésért kattints ide!

 

Márta és Dávid beszámolója a programról:

 Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!