Fehérjével koccintottak a testépítők hajnalban

Őrült programot szervezett a Scitec a magyar rajongóknak a hétvégén. Hajnalban is dagadtak az izmok és fröccsentek a turmixok.

Egész éjen át tartó, élő közvetítéssel várták a testépítés szerelmeseit a Scitec Gold Fitness Club-ban a Mr. Olympia világverseny döntője kapcsán.

A hardcore rajongók óriáskivetítőn követhették figyelemmel a Las Vegasban zajló Bikini és Mr. Olympia döntőit, amelyben a “Marvelous 5”-ként is emlegetett öt amerikai Team Scitec versenyző is esélyes volt.

A fanatikus magyar rajongók nem csak a képernyőt figyelték, hanem a tükröket is: többen súlyt ragadtak, hogy levezessék felesleges energiáikat. A hajnali közvetítés alatt az edzőterem nyitva állt a nagyérdemű és a Team Scitec magyar tagjai számára: ott volt többek között Kathi Béla, Csuhai János, Toldi Zsuzsi, Salamon Dia, Hidasi Brigitta, Bódi Imre és Bodó Dóri is. A Scitec sportolói az élő közvetítést Bodó Imre és a testépítés „megmondó embereként” is ismert Drugs Bunny vezetésével felváltva kommentálták, ami rendszeresen fulldokló röhögésbe torkollott. Levezetésként sokan – alkohol helyett – turmix-szal koccintottak a kedvencek egészségére az egész éjjel át nyitva tartó protein bárban.

Las Vegasban szeptember 14-16. között 52. alkalomal rendezték meg a világ legrangosabb testépítő és fitness versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol többek között a Mr. Olympia címért szálltak harcba a világ legjobb body bulder versenyzői. A Tem Scitec csapatából Brandon Curry 8., míg Cedric McMillan 10. helyen végzett a verseny történetének egyik legerősebb mezőnyében.



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!