Az első 50 új regisztrálónak járó Scitec Nutrition Protein Muffin átvételi információi

Amennyiben 2017. december 13-tól az első 50 fő között regisztráltál az Életmódváltók programba, akkor ajándék Scitec Nutrition Protein Muffin süteményport (720 g) kapsz.
Ajándékkuponod a regisztrációdat visszaigazoló levelünkben küldtük el. A levélben találsz egy linket is, amely a Scitec Nutrition oldalára navigál. Ha még nem tetted meg, akkor kérjük, hogy kattints a linkre, és válaszd ki a helyet, ahol át tudod venni a terméket.

Fontos,  hogy a regisztrációdat követő második hét elteltével tudod személyesen átvenni az ajándékod a kiválasztott boltban! Ehhez mindenképpen vidd magaddal a kuponod kódját (kinyomtatva, felírva, vagy telefonodban a levélből bemutatva), mert a Scitec kollégái a boltban kérni fogják tőled.
Az átvételre 2018. január 30-ig van lehetőséged. Játékszabályzatot ide kattintva érheted el.

Termékleírás:

Protein Muffin
Ízletes Muffin – magas fehérje- és rost-tartalommal, liofilizált gyümölcsdarabokkal

A muffinok új generációja, könnyen elkészíthető, ízletes, kiváló tápértékekkel rendelkező muffin. A Scitec Protein Muffin arra lett kifejlesztve, hogy támogassa az aktív életmódot élők, sportolók (köztük a testépítők) magas fehérje szükségleteit, adagonként 26g fehérje-tartalommal. A termék többféle teljesértékű fehérjeforrást tartalmaz, tejsavófehérjét és tojásfehérjét, melyek ellátják a testet minden szükséges aminosav típussal, beleértve a 9 esszenciális aminosavat. A Protein Muffin termékben lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.* A Protein Muffin emellett -elsősorban zabból származó- magas rosttartalommal és alacsony cukor-tartalommal bír.

Vége az unalmas, íztelen diétás sütemények korszakának, a Protein Muffin ízélményéhez az extra liofilizált narancs- és eperdarabok, kókuszreszelék is hozzájárulnak. Elkészítése nem igényel sok eszközt és cukrász képességet, a Protein Muffin port mindössze vízzel összekeverve, ínycsiklandozó, tápanyagdús desszert készíthető belőle.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
Felhasználási útmutató

Melegítse fel a sütőt, és helyezze a muffin csészéket egy muffin sütőformába. Keverjen simára egy adagot (120 g) 100 ml vízzel egy keverőedényben
erőteljesen egy fakanállal vagy habverővel. Öntsük a tésztát a csészékbe (kb. 4 muffin), a sütőtől függően 15-20 percig süsse közepes hőmérsékleten (180-200 ° C). Ellenőrizze a tésztát tűpróbával a sütés befejezése előtt. Várjon, amíg lehűl, és élvezze!
 

Figyelmeztetés

Poliolokat tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Ízek

Narancs-étcsokoládé, Eper-fehér csokoládé-kókusz
Tápanyagtartalom

120 g- 3 adagolókanál RI%* 100 g – ban
Energia 2180 kJ 26% 1817 kJ
519 kcal 433 kcal
Zsír 28 g 40% 23 g
amelyből telített zsírsavak 22 g 110% 19 g
Szénhidrát 43 g 17% 36 g
amelyből cukrok 3.9 g 4% 3.3 g
poliolok 12 g 10 g
Rost 11 g 9.2 g
Fehérje 26 g 52% 22 g
1.29 g 22% 1.08 g

 

*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!