Az első 50 új regisztrálónak járó Scitec Nutrition Protein Muffin átvételi információi

Amennyiben 2017. december 13-tól az első 50 fő között regisztráltál az Életmódváltók programba, akkor ajándék Scitec Nutrition Protein Muffin süteményport (720 g) kapsz.
Ajándékkuponod a regisztrációdat visszaigazoló levelünkben küldtük el. A levélben találsz egy linket is, amely a Scitec Nutrition oldalára navigál. Ha még nem tetted meg, akkor kérjük, hogy kattints a linkre, és válaszd ki a helyet, ahol át tudod venni a terméket.

Fontos,  hogy a regisztrációdat követő második hét elteltével tudod személyesen átvenni az ajándékod a kiválasztott boltban! Ehhez mindenképpen vidd magaddal a kuponod kódját (kinyomtatva, felírva, vagy telefonodban a levélből bemutatva), mert a Scitec kollégái a boltban kérni fogják tőled.
Az átvételre 2018. január 30-ig van lehetőséged. Játékszabályzatot ide kattintva érheted el.

Termékleírás:

Protein Muffin
Ízletes Muffin – magas fehérje- és rost-tartalommal, liofilizált gyümölcsdarabokkal

A muffinok új generációja, könnyen elkészíthető, ízletes, kiváló tápértékekkel rendelkező muffin. A Scitec Protein Muffin arra lett kifejlesztve, hogy támogassa az aktív életmódot élők, sportolók (köztük a testépítők) magas fehérje szükségleteit, adagonként 26g fehérje-tartalommal. A termék többféle teljesértékű fehérjeforrást tartalmaz, tejsavófehérjét és tojásfehérjét, melyek ellátják a testet minden szükséges aminosav típussal, beleértve a 9 esszenciális aminosavat. A Protein Muffin termékben lévő fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.* A Protein Muffin emellett -elsősorban zabból származó- magas rosttartalommal és alacsony cukor-tartalommal bír.

Vége az unalmas, íztelen diétás sütemények korszakának, a Protein Muffin ízélményéhez az extra liofilizált narancs- és eperdarabok, kókuszreszelék is hozzájárulnak. Elkészítése nem igényel sok eszközt és cukrász képességet, a Protein Muffin port mindössze vízzel összekeverve, ínycsiklandozó, tápanyagdús desszert készíthető belőle.

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
Felhasználási útmutató

Melegítse fel a sütőt, és helyezze a muffin csészéket egy muffin sütőformába. Keverjen simára egy adagot (120 g) 100 ml vízzel egy keverőedényben
erőteljesen egy fakanállal vagy habverővel. Öntsük a tésztát a csészékbe (kb. 4 muffin), a sütőtől függően 15-20 percig süsse közepes hőmérsékleten (180-200 ° C). Ellenőrizze a tésztát tűpróbával a sütés befejezése előtt. Várjon, amíg lehűl, és élvezze!
 

Figyelmeztetés

Poliolokat tartalmaz, túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Ízek

Narancs-étcsokoládé, Eper-fehér csokoládé-kókusz
Tápanyagtartalom

120 g- 3 adagolókanál RI%* 100 g – ban
Energia 2180 kJ 26% 1817 kJ
519 kcal 433 kcal
Zsír 28 g 40% 23 g
amelyből telített zsírsavak 22 g 110% 19 g
Szénhidrát 43 g 17% 36 g
amelyből cukrok 3.9 g 4% 3.3 g
poliolok 12 g 10 g
Rost 11 g 9.2 g
Fehérje 26 g 52% 22 g
1.29 g 22% 1.08 g

 

*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal)



Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!