Bobák Szilvia

Bobák Szilvia vagyok, a Central Médiaakadémia magazin újságírás kurzusának, és az ELTE magyar szakjának végzős hallgatója. Jelenleg életmód témában egy startup projekten is dolgozom. Legfőbb érdeklődési területeim az életmód, divat, kultúra, folklór, pszichológia és ezek egymásra hatása.

Két éve diagnosztizáltak a PCOS-t és inzulinrezisztenciát nálam, ekkor kezdtem tartós életmódváltásba, így saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire nehéz is változtatni a szokásainkon. Két év orvosi kontroll, diéta, rendszeres mozgás és egy kiegyensúlyozottabb életritmus mára már a leleteimen is meglátszik, de nem volt ez mindig így!  A kezdő lendület után, hirtelen egyedül maradtam az életmódváltás nehézségeivel, és úgy éreztem, a sötétben tapogatózom. Az Életmódváltók által alkalmam nyílt az életmódváltás különböző aspektusairól őszintén írni, és – reményeim szerint segíteni, hogy mások ne így érezzék. Legfőbb célom az írásaimmal tudatosítani az olvasókkal, hogy nincsenek egyedül, és bátorítani őket, hogy tapasztalják meg, a saját erejük mi mindenre képes.

Szerző: Bobák Szilvia


Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!