Huszár Zsuzsa


Dietetikus vagyok, a cukoranyagcsere-zavarok szakértője, és szoktak cukrosnéninek is nevezni.
Eredetileg nem ezen területen dolgoztam- multinacionális cégek képviselőjeként jártam a világot – és magam sem éppen egészségesen éltem. Amikor a lányom megszületett, fontossá vált az egészséges
étkezés. Elkezdtem ebbe az irányba képezni magamat, ami azóta is folyamatosan tart, tanulok, kutatok és fejlesztek folyamatosan.
A párommal együtt létrehozott alapítványunkban diabéteszes gyerekekkel foglalkozunk, a cégünkben pedig cukormentes és egészséges édességeket készítünk, melyeket én fejlesztek. Így fogtuk össze az elméleti, ismeretterjesztő és a gyakorlati segítségnyújtást. Folyamatosan fut a Vezetett Átállási Programunk, melyben két hónap alatt segítünk leszokni a cukorról, és kialakítani egy egészséges, ám édes életet. Küldetésnek érzem, hogy eljuttassam mindenkihez azokat a megoldásokat, melyek segíthetnek egy jobb életmód kialakításában.
Ez egy kihívásokkal teli, de nagyon érdekes és élvezetes munka, amit imádok csinálni, és amely soha
nem ér véget.

 Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!