Vrábel Kriszta


Ételfotós, gasztroblogger, két kisfiú édesanyja

Olasz és kommunikáció szakos diplomával kezdtem a karrierem a reklámszakmában, majd nagyobbik fiam születése óta, azaz már több mint 10 éve, írom a gasztroblogomat, a Dolce Vitát.
Öt éve inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, ekkor a blog is új irányt vett, és követte az életmódváltásomat. A Dolce Vita életmód blogban (www.160g.hu) és szakácskönyveimben többek között azt az étrendet mutatom be, amellyel újra egyensúlyba (és versenysúlyba) kerültem.
Olyan recepteket osztok meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, és ami a legfontosabb, élvezetesen.

Jelszavam: “Slow food, slow carbs”. Azaz válts természetesre, egyél valódi, nem feldolgozott
ételeket!

 

 Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!