Hogyan használd az Életmódváltók.com oldalt?

 Regisztráció

A regisztráció ingyenes és később sem fogunk pénzt kérni a tartalomért.

A regisztráció során nem küldünk aktiváló linket, azonnal be tudsz lépni az e-mail címeddel és a jelszavaddal. A személyesen bekért adatokat a későbbiekben bármikor tudod módosítani az Adataim menüpont alatt.

Kérdések-válaszok

Ha már regisztráltál, akkor egy kérdéssoron vezetünk végig. Erre azért van szükség, hogy az érdeklődési körödnek és életvitelednek megfelelő programot tudjuk ajánlani, személyesen rád szabva. Nyugalom, nincs sok kérdés, és csak választanod kell a lehetőségek közül.

Programválasztás

A kérdések után ajánlunk neked programokat, amiket már előre be is jelölünk, feltételezve, hogy azok érdekelnek téged. Ha valamelyiket mégsem szeretnéd megkapni, akkor vedd le a pipát róla, de azt javasoljuk, hogy mindhárom programunkra iratkozz fel. Mentoraink egymásra építve dolgozták ki a programokat, így akkor lehetsz a legsikeresebb, ha mindegyiket napról-napra végigviszed.

Bejelentkezés a weboldalon és applikációban

Ugyanazzal az email cím – jelszó párossal be tudsz lépni a weboldalon és az applikációban is. Bármelyik oldalon lépsz be, mindig azonos tartalmat fogsz kapni, ugyanazon a napon fogsz tartani.

A napi program elérése

A napi programodat a weboldalon a fejléc alatti Napi programom gombra kattintva, applikációban a bal oldali menüt kinyitva a Napi programom menüpont alatt találod. Applikációban a kördiagram közepén bármely napi programomra kattintva is eléred.

 

Korábbi napok programjai

A napi program mindig az aktuális napodat mutatja, de ha szeretnéd visszaolvasni az előzőeket, akkor a korábbi napokat is el tudod érni. Ezt a weboldalon a napi program oldalán a napokat jelző kis körökre kattintva tudod megtenni. Az applikációban a jobb alsó sarokban található naptár ikonra rábökve bármelyik korábbi nap tartalmát megnézheted.

OK, vettem, azaz ennyit teljesítettél

A sikeres életmódváltás titka a rendszeresség. Ehhez segítünk azzal, hogy minden nap tartalmat kínálunk. Amikor elolvasod az aznapi tartalmat, akkor az OK, vettem pipával jelzed, hogy láttad azt. Ilyenkor a napi programodat jelző kör a weboldalon és az applikációban is zöld lesz. Amennyiben a napi programod tetején lévő kis körök valamelyike piros, azt jelenti, hogy azon a napon nem jelezted, hogy elolvastad a tartalmat. Javasoljuk, hogy azt olvasd el, de sajnos azt a napod már nem tudod OK vettem-re állítani. Mindig csak az aktuális napon van erre lehetőséged, később már nincs.

A legkitartóbb felhasználóink számára a 90 százalék feletti teljesítés után ajándékcsomagot adunk. Ahhoz, hogy te is köztük legyél, naponta látogass el az oldalra és pipáld be az OK vettem-et.

 

A súlyod megadása

Ha fontos számodra a súlyváltozásod követése, akkor a program ideje alatt ezt nálunk vezetheted, és mi jelezzük a napi változást. A súly megadásánál tizedes érték is megadható, ezt ponttal tudod jelölni: például 72.2 kg.

 

Kedvencekhez adás

Láttál egy jó receptet és nem szeretnéd, hogy elkallódjon a sok tartalom között? Add a kedvencekhez. Az applikációban és a weboldalon is ugyanazok a receptek lesznek a kedvenceid között.

 

Kérdésem van

Ha kérdésed van, küldd el nekünk, továbbítjuk a mentoroknak, akik majd a Facebookon élő videóban fognak erre válaszolni.

 

Hívj meg másokat!

Ha már regisztráltál, és tetszik a program, hívj meg másokat is. Írd be a nevét és e-mail címét annak, akit szeretnél meghívni.

 



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!