Az első 500 új regisztrálónak járó Scitec Nutrition kulacs átvételi információi

Amennyiben 2017. november 16-tól az első 500 fő között regisztráltál az Életmódváltók programba, akkor ajándék kulacsot kapsz.

Ajándékkuponod a regisztrációdat visszaigazoló levelünkben küldtük el. A levélben találsz egy linket is, amely a Scitec Nutrition oldalára navigál. Ha még nem tetted meg, akkor kérjük, hogy kattints a linkre, és válaszd ki a helyet, ahol át tudod venni a kulacsot.

Fontos,  hogy a regisztrációdat követő második hét elteltével tudod személyesen átvenni az ajándékod a kiválasztott boltban! Ehhez mindenképpen vidd magaddal a kuponod kódját (kinyomtatva, felírva, vagy telefonodban a levélből bemutatva), mert a Scitec kollégái a boltban kérni fogják tőled.
Az átvételre 2017. december 15-ig van lehetőséged. Részletes szabályzat ITT OLVASHATÓ

 

Termékinformáció:

A kulacs BPA mentes és környezetbarát termék, 205 mm magas, 100 mm széles, praktikusan szállítható, nem szivárog.



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!