Rekordot döntött Mosonmagyaróváron az Életmód Club

 

Mosonmagyaróváron már harmadszor startolt el a 12 hetes életmódváltó-program, ezúttal rekord létszámmal: a csapat 105 tagot számlál.

Az országos program alapja az InBody testösszetétel-mérés, amely teljes képet ad a formálódni vágyók súlyáról. A mérést és az egészségügyi kockázatelemzést is a MediFitness szakemberei végezték. A startnapokon a mérésen túl „előtte” fotó is készül a klubtagokról, ami a program végeztével az „utána” fotó elé téve hűen szemlélteti majd a változást. Az elemzések és a fotózás után került sor az első elméleti előadásra is, amit Vörös Zoltán WABBA világbajnok testépítő tartott a diétáról. A tagok az iránymutatás alapján, saját ízlésük szerint maguknak számolják ki és állítják össze az étrendet az Életmód Club saját, egyedi fejlesztésű kalkulátorában.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/jbMFqCW0Lfg" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!