Barcza Zsuzsanna

Barcza Zsuzsanna vagyok, dietetikus.

Az egészséges táplálkozásra és életmódra való törekvés családom példamutatásának köszönhetően már gyermekkorom óta mindennapjaim természetes része, így őszintén mondhatom: szakmám egyben a hobbim is!

Néhány évvel ezelőtt orvos párommal létrehoztunk egy Életmód Stúdiót, ahol személyre szabott táplálkozási, mozgás- és életmódprogramokkal igyekeztünk egészségesebbé tenni vendégeink mindennapjait.

Örömmel tapasztalom, hogy mára egyre több hazai nagyvállalat is érdeklődik az egészségtudatos munkakörnyezet iránt, felismerve, hogy dolgozóik egészsége alapfeltétele a vállalat zavartalan működésének. Így az utóbbi időben munkám szerves részét képezik vállalati egészségprogramok szervezése és szakmai lebonyolítása.

Mindemellett természetesen egyéni tanácsadással és személyre szabott étrendek tervezésével is foglalkozom több budapesti magánegészségügyi szolgáltató partnereként.

Az elmúlt években rengeteg egymásnak ellentmondó információ és ezekre épülő diétás, illetve fogyókúrás módszer harcol egymással. Hiszem, hogy az egészség iránti elkötelezettség nem kell, hogy párosuljon a szélsőséges újdonságok kipróbálásával. Ha tisztában vagyunk szervezetünk alapvető igényeivel és reális célokat tűzünk ki magunk elé, akkor  hiteles információk birtokában önmagunk is jó döntéseket tudunk hozni mindennapi táplálkozásunkkal és életvitelünkkel kapcsolatban. Hogy erősíthessem az egészséges életmóddal kapcsolatos hiteles információáramlást, gyakran vállalok különféle médiafelkéréseket is.



Blog

Mit nyertem az életmódváltással?

Egy évvel ezelőtt szembesültem a ténnyel, a cukorbetegség előszobájában állok, ha szeretném elkerülni a betegséget váltanom kell. Emlékszem milyen lehetetlennek tűnt számomra az, hogy egészségesen, csoki nélkül éljek. Hosszú utat jártam be azóta, az állomásait az elmúlt hetek posztjaiban olvashatjátok. De volt értelme? 1.Mély levegőt vettem és elvégeztem az éves kontroll vizsgálatokat. A cukorterhelésen rendesen... Tovább »

Meghívó a programra

Hívd meg ismerősödet az Életmódváltók programba!